Oeps, een erectie tijdens de massage……………

november 9, 2016

 

 

ATTENTIE, ik zie dat veel mannen die bv. ‘massage voor/door mannen’ in de zoekmachine van GOOGLE ingeven, op deze pagina uitkomen. Uiteraard kun je dit artikel lezen maar wil je meer weten over massage van/door mannen, klik dan even door naar de website en lees daar onder massage wat BAGUS voor je kan betekenen!

 

OEPS……………..

Het moet er maar eens van komen dat ik er een artikel over schrijf, want het is (via mail, sms en/of telefoon) een van de meest gestelde vragen die ik vooraf krijg: ‘wat als ik een erectie krijg’?  Sterker nog…….. vanaf het moment dat dit blog op internet staat zijn er DAGELIJKS minimaal 15 mensen die via Google belanden bij dit artikel en… dat zijn er vanaf mei 2015 op een paar na 6000………..

 

Het is overduidelijk dat deze vraag leeft bij de mannen in Nederland en België !

 

Dus maar even de schaamte voorbij en er gewoon over schrijven. Het is uiteindelijk 2015 (inmiddels 2016) en er wordt wel over meer zaken geschreven die controversiëler zijn …………

 

Een van de meest onmannelijke zaken in mijn praktijk is misschien wel de massage voor mannen.  Natuurlijk niet de massage op zich, maar hoe een deel van de mannen daar vooraf kennelijk over denkt. Een man die een man masseert…………….. laten mannen dat dan doen??  Dan zullen ze vast wel gay zijn!

 

De mensheid wordt namelijk overspoeld met plaatjes/ posters en (video)films met een of twee schaars geklede (Aziatische) masseuses die een goed gebouwde/ atletisch ogende man van top tot teen masseren en………. meestal slaan ze werkelijk geen onderdeel over.  Integendeel…..!

 

Een wilde (meestal door hun vrouwen/partners “verboden”) fantasie van veel mannen zo begrijp ik inmiddels.   Zou iedere massagesalon dat doen??  Lekker, toch!  Maar wat moet je nu als BAGUS adverteert met:

 

BAGUS : massage van, voor en door mannen………………..

 

Duidelijk is die massage dus helemaal niet door een vrouw. Reden voor veel mannen om hun fantasie dan ook de andere kant op te laten gaan: richting onzekerheden, belemmeringen, angsten……….. wat staat mij in vredesnaam bij BAGUS te wachten:

 

  • een man aan mijn lichaam, wat zullen mijn vrienden daar niet van denken?
  • wat als ik ondanks dat het een man is, onverhoopt een erectie krijg?
  • is dat niet reuze gênant? Hoe verberg ik dat? Denkt die man dat ik iets wil?
  • wat doet deze man met die erectie (hetzelfde als de vrouwen uit de bovengenoemde fantasie?)
  • en wat als ik in slaap val ben gevallen ………………. hij zal toch niet…………

 

DE WERKELIJKHEID.

 

Ja waarom eigenlijk een aparte blog over mannen die gemasseerd worden door een andere man? (Overigens al zo oud als de weg naar Rome; inderdaad de badhuizen van Romeinen/ Grieken/ Turken/ Hongaren en zelfs Inca’s)

 

Theoretisch gezien zou er geen verschil hoeven te bestaan tussen massage door een man of door een vrouw. Man-vrouw / vrouw-man /vrouw-vrouw / man – man: is er verschil?  In de praktijk blijkt dat er wel degelijk een verschil naar boven komt. En niet alleen door de energie die over wordt gebracht tijdens een massage (overigens door beide partijen).                                                         Mijn ervaring is dat vrouwen meer openlijk emoties uiten dan mannen (die macho of Alpha gedrag vertonen). Daarnaast is er fysiek verschil tussen een man en vrouw. Dit behoeft geen verdere uitleg, anders dan dat je bij een man eerder ziet dat hij iets aangenaam vindt…..

 

Tijdens mijn massages probeer ik bij mannen altijd aan te geven dat ze vooral ALLE reacties moeten toestaan en laten plaatsvinden als ze dat willen. Dit komt de ontspanningsmassage ten goede en daardoor ook hun eigen welbevinden. Het blijft echter een beetje moeilijk voor mannen, alhoewel er steeds meer mannen in mijn praktijk komen voor een massage die juist de ervaring willen opdoen wat het met hen doet als ze door een man gemasseerd worden. Verkenning van hun eigen geest en body en het opdoen van andere ervaringen. En voor dat je als lezer van dit blog nu denkt dat je een “etiket” kunt plakken op deze mannen qua geaardheid………. FORGET IT!  Daar heeft het helemaal NIETS mee te maken. Het is gewoon de tijdsgeest die het mogelijk maakt dat mannen hun eigen lichaam gaan ontdekken maar vooral ook leren (of willen leren) omgaan met hun lichamelijke en mentale reacties die dat oproept.

 

Wat voor mij essentieel is, is dat ik zelf man ben en dus weet hoe een man op aanraking en massage reageert en wat hij wel of niet plezierig vindt.  Als er al een voordeel is ten opzichte van een vrouwelijke masseur dan is dat het wel. Ik neem voldoende tijd voor je en voel aan wat je op het moment het meest nodig hebt.

 

De schaamte en preutsheid voorbij, je hele lichaam krijgt aandacht en wordt gemasseerd. De handdoek wordt gedeeltelijk weggehaald daar waar ik ga masseren en teruggelegd als ik klaar ben met dat deel van het lichaam. Je krijgt alleen de massage die je van te voren aan mij hebt aangegeven. En wil je een hardere, zachtere, krachtigere, gevoeliger of desnoods sensuelere aanpak van je lichaam: ook al is het tijdens de massage: geef het altijd aan!  Ben je preuts of het je gewoon geen zin om je slip uit te trekken?  Dat is helemaal geen probleem. Ik pas mij aan aan jouw wensen. Trek in dit laatste geval wel even een oude slip aan en neem een schone mee. Niet uit iedere kleding is de massage-olie makkelijk te wassen.

 

Oh ja………. dan ook nog even terugkomen op de zin boven aan dit blog.

Mannen: ik masseer al zo’n vreselijk lange tijd. Ik heb alles gezien en meegemaakt (denk ik) en dan zul je wel of niet een erectie krijgen………. ‘so what’?

Geniet en ontspan, daar ben je voor gekomen!

 

BAGUS:  van, voor en door mannen!