MANNEN: tijd voor mannen huidverzorging! (zo wordt je geen oude, vieze man)

januari 23, 2017

blauweherenserie

MANNEN HUIDVERZORGING

Vroeger scheerde de man zich met zeepkwast en echte zeep en dat was het dan ………… geen enkele andere vorm van mannen huidverzorging

De eerste mannencosmetica werd in de 70-er jaren op de markt gebracht in de vorm van aftershave. Geuren waren stoer en het prikte ook wat op de huid. Maar dat hoorde, want dat was mannelijk. Van (ruikende) crèmes was nog geen sprake, dat bleef iets voor vrouwen.
Tegenwoordig wordt de mannenhuid steeds gevoeliger waardoor de behoefte is aan mannenhuid verzorging, bij voorkeur een fijne emulsie voor de verzorging van de huid. Dikke, vette en stugge crèmes zijn echter uit den boze.

Langzamerhand zijn er steeds meer mannen huidverzorgingsproducten op de markt gekomen.
Deze mag zelfs aangenaam ruiken en hoeft niet meer te prikken.

Zorg er echter voor dat je een goed advies krijgt. Stap niet de eerste de beste ketenwinkel in. De vraag is of daar geschoolde mensen advies aan je geven en/of dat bepaalde merken extra gepromoot moeten worden. Zeker dat laatste geeft weinig kans op een eerlijk advies.                                                                                                                                                                                              Ga ook niet af op een fraaie verpakking, de prijs of de lekkere geur. Dat zegt helemaal niets over het product zelf. Zelfs niet als het je heel veel geld kost. Belangrijk is dat een goede huid-specialist je huid goed observeert en je een goed advies geeft. Dit is een van de (goede) redenen dat de producten van Rosel Heim (het biologische merk dat ik in mijn praktijk gebruik) niet in winkels of online te koops is. De familie Heim echt er veel waarde aan dat hun producten op de juiste wijze worden gebruikt. En dat kan alleen maar na een vakkundig advies.

ROSEL HEIM maakt verschillende crèmes voor mannen.
Allemaal crèmes die je kunt gebruiken voor na het scheren (werking als ware het aftershave), maar die veel meer doen voor je huid. Mannen huidverzorging in een moeite door, dus.

• GEL voor de dikkere/ vettige huid
• CREAM voor de probleemloze huid
• BALM voor gestreste en dunnere (wat ouder wordende) huid

BALM heeft overigens nog meer werkingen:
de huid raakt onder andere gestrest door tijd- en temperatuurverschillen als gevolg van veel reizen, milieu in vliegtuigen, airconditioning in auto’s en gebouwen, overbelasting van werk en privé.
BALM is HET geheim om de negatieve invloeden te helpen bestrijden.

Neem eens contact op met BAGUS, we adviseren je graag!
www.bagus-huidverzorging.nl